Tuinonderhoud is van cruciaal belang voor je tuin.


Het is belangrijk dat een tuin goed word onderhouden om hem in optimale conditie te houden. Deskundig onderhoud is meer dan enkel grasmaaien, schoffelen of onkruid verwijderen voor de laagste prijs. Om het goed te doen en uzelf gans het jaar te verzekeren van een mooie tuin, zijn  goed advies, passie en kwaliteit de doorslaggevende factor.

 

Met deze filosofie heeft Tuinen Torsin een heel uitgebreid portfolio van particuliere en business klanten weten uit te  bouwen. Hoe vaak een tuin een onderhoud nodig heeft is afhankelijk van het type tuin en het natuurlijk  evenwicht hierin. Vandaar dat het onderhoud kan variëren van maandelijks, trimestrieel of jaarlijks.

 

Elk onderhoud wordt met dezelfde passie, vakkundigheid en volgens strenge kwaliteitseisen uitgevoerd. Voor de klant kan genieten van hun "TORSIN TUIN" moet er eerst gewerkt worden.  Dit wordt gedaan met aangepaste machines en professionele vakkennis. Nadat de tuin met veel liefde en passie is onderhouden, kan de klant direct genieten van het resultaat.

 

Een tevrede klant is ons ultieme doel en de reden waarom we ons werk al vele jaren met plezier doen. 


Onze mini tractor
Onze mini tractor

Voor de klant kan genieten van zijn "Torsin Tuin" moet er eerst gewerkt worden. Dit wordt gedaan met aangepaste machines en professionele vakkennis.

 

Maaiwerk
Maaiwerk
Kunstgras te Sint-Truiden: vision, merk: Tigerturf
Kunstgras te Sint-Truiden: vision, merk: Tigerturf

Nadat de "Torsin Tuin" met veel liefde en passie is onderhouden, kan u direct genieten van het resultaat. 

 

 

Klinkerwerk
Klinkerwerk
Zwemvijver
Zwemvijver

Na het harde labeur kan de klant genieten van hun "Torsin Tuin". Dat is ons  ultieme doel en de reden waarom alle mede-werkers van Tuinen Torsin dit werk zo graag doen.

Puur genot
Puur genot